Wednesday, January 04, 2017

 

AVÍS TANCAMENT CENTRE POBLE - CAVALCADA DE REIS.



AVUI A LA TARDA – CENTRE DEL POBLE – TANCAT.
Avui, dijous dia 5 de gener, el centre del poble quedarà tancat al trànsit de vehicles a partir de les 17.30 i fins el final de la CAVALCADA DELS REIS DE L’ORIENT, previst per a les 21 hores, aproximadament.
Avui, estrenarem les pilones col·locades al carrer Manresa, a la cruïlla amb el carrer Queralt, precisament per facilitar aquesta regulació de trànsit en esdeveniments importants com aquest.
De cara el futur, una vegada es vagin renovant altres trams de carrers, se n’hi col·locaran d’altres per complir aquesta missió. Mentrestant, com és el cas d’avui mateix, hi haurà tanques al carrer Camí de Frontanyà, al costat del CAP, i a la cruïlla de la Placeta amb el Carrer de la Font, per evitar l’entrada de vehicles en direcció a la Plaça Major.
En anys anteriors, hem tingut algun ensurt, per culpa de conductors que volien accedir a la Plaça Major, just en el moment en que s’hi van concentrant petits i grans a l’espera de l’arribada de la Cavalcada.
Així, doncs, avisem als conductors d’aquest tancament del trànsit i recordem l’existència de prop de 150 places d’aparcament, en el centre del poble, via carrer Manresa – carrer Queralt, o també entrant per la carretera de Sant Jaume – Camí de la Roca – Zona esportiva.
Aprofito per a desitjar-vos una bona festa de Reis.
Borredà, 5 de gener de 2017.

L’Alcalde, Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?