Wednesday, November 02, 2016

 

BORREDÀ - CIRCUIT X BICICLETES A LA ZONA ESPORTIVA

CIRCUIT x  BICLICLETA EN EL CAMP DE FUTBOL – BORREDÀ.
En el marc del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Borredà va demanar uns elements de fusta tractada per poder conformar un circuit per bicicletes. Aquesta petició s’ha atès aquest any, i en aquests moments, la brigada d’obres municipal està procedint a instal·lar-los en un espai del camp de futbol.
Dintre d’una setmana, tots els elements estaran ja col·locats i a punt per entrar en servei. Es tracta de diferents obstacles, fets de fusta, i que els ciclistes poden fer servir com a circuit permanent.
Després d’estudiar diverses opcions, l’equip de govern va decidir que el millor lloc era a la banda sud del camp de futbol, a uns 10 metres de distància de les taules de ping- pong. El lloc elegit permet fer servir aquest espai com a lloc de jocs, i deixem tota la banda nord del camp de futbol per fer-lo servir en cas de necessitar un aparcament provisional per vehicles, en moments de grans aglomeracions.
Com tothom ja sap el camp de futbol serveix com espai d’esbarjo per jugar a futbol, en un espai transversal, i per tota mena d’altres jocs, durant tot l’any. La instal·lació d’aquests elements del circuit no el fa malbé, i si en algun moment es volen treure es pot fer, sense grans esforços ni despeses.
Els elements s’han col·locat amb una base de formigó perquè quedin fortament adherits al terra, i així complir amb les normatives de seguretat. Tenen els espais reglamentaris entre un obstacle i un altre com perquè tots els practicants, qualsevol sigui l’edat els puguin fer servir. I reiterem que aquest és un circuit només per a bicicletes i en cap cas per a motos, que tenen totalment prohibida la seva entrada en tot el recinte de la zona esportiva.
En pocs dies, tot el circuit quedarà complert, i podrà entrar en funcionament. Animem a tots els nens i nenes del poble a fer-lo servir. D’aquesta manera, la zona esportiva guanya una altra activitat, a les moltes que ja s’hi poden dur a terme.
Borredà, 31 d’octubre de 2016.
L’Alcalde, Joan Roma i Cunill







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?