Monday, April 20, 2015

 

PRESENTACIÓ CANDIDATURA - COMPROMÍS X BORREDÁ - CAP / PSC

COMPROMÍS X BORREDÀ – CANDIDATURA DE PROGRÉS – MUNICIPALS 2015
1.- Joan Roma Cunill                           CP/ PSC
2.- Concepció Barniol Terricabras    Independent
3.- Anna Maria Cunill Llobera           Independent
4.- Rosa Maria Soler Caparrós          Independent
5.- Ivan Tubau Portell                        Independent
6.- Sergi Busoms Soler                      Independent
7.- Rogelio Cano Navarro                 Independent
Suplents
1.- Meritxell Rota Sañas                  Independent
2.- Joan Rovira Bosoms                   Independent
3.- Jesus Solanellas Altarriba          CP/ PSC
Nota: Les Candidatures de Progrés tenen el recolzament del PSC, i els seus vots sumen als efectes de la representació en el Consell Comarcal del Berguedà i la Diputació de Barcelona.
PRESENTACIÓ.
Aquí teniu la candidatura per les eleccions del 24 de maig. Unes eleccions que decidiran quina ha de ser la composició del nou Consistori que ha de governar Borredà  els propers 4 anys. En un poble petit tots ens coneixem i no cal explicar qui som , què fem o hem fet. Dintre d’uns dies presentarem el programa electoral amb els COMPROMISOS X BORREDÀ. Allà exposarem els reptes de futur i els objectius per assolir.
Una part de la candidatura ja estem a l’ajuntament i d’altres hi hem estat durant uns anys, per això ens considerem hereus dels equips de govern que des de l’any 1991 fins ara han estat capaços de fer obres com:
-Assumir la gestió de l’aigua del poble, invertint prop de 2.500.000 d’euros en la seva modernització, ampliació i millora fins aconseguir aigua suficient i de qualitat.
-Compra de la zona esportiva, i construcció de la pista poliesportiva, pistes de petanca, pista de tennis, amfiteatre cívic, etc.
- Traspàs del cementiri de la Parròquia a l’ajuntament i Construcció del nou cementiri, al costat del vell, per garantir aquest servei essencial.
- Restauració de l’església romànica de Rotgers.
- Salvament i restauració del campanar de l’església de Salsellas.
-Restauració Pont de Sant Joan
- Elaboració i aprovació del nou Pla d’Urbanisme ( NNSS) l’any 2003. I ampliació del nucli urbà amb els nous carrers Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Dues noves urbanitzacions : Cal Gall i Camí de la Roca per garantir el creixement en zona residencial.
- Construcció del gran aparcament municipal per 110 places de vehicles.
- Reconversió de les Escoles Velles en el Centre Cívic de la Gent Gran.
- Compra i construcció del nou Consultori mèdic municipal.
- Renovació complerta Camí de la Riera de Merlès, i altres camins públics.
- Compra antiga serradora i terrenys annexos, continuen sent de l’ajuntament, i en plena activitat.
- Acceptació compensacions per les urbanitzacions: zona nord va aportar una part de la zona esportiva de forma gratuïta. La de Cal Gall, el terreny de l’aparcament i 2 parcel·les; i la del Camí de la Roca, 4 parcel·les , a més de les zones verdes de cada sector.
- A l’abril del 91 Borredà tenia 441 habitants. A l’estiu del 2012 la població era de 614. Ara hem baixat als 547. La recuperació de població serà un dels grans reptes del proper mandat.
A totes aquestes grans obres hi podem afegir moltes d’altres de menys volum però similar interès i necessitat. Podem afirmar de que la transformació del poble ha estat una realitat ben palpable, traduïda en una millor assistència i benestar per a tots els habitants.
Amb tot, no son les obres el més important en un poble. Tant important com les obres ho son els serveis: mèdics, assistencials, administratius, educatius, d’oci i lleure, etc. Al llarg de tots aquests anys se n’han creat molts i se n’ha garantit el seu manteniment, fins i tot en plena crisis com en l’actualitat.
Tenim un poble net, acollidor, ben cuidat ...envejat per molts que ens visiten . Mèrit de tots i també de l’ajuntament, que s’ha esforçat en concedir ajudes per la restauració de façanes, o ha procurat sempre tenir places i carrers en perfecte estat de revista, guarnint-los amb plantes i flors, durant tot l’any, donant la bona imatge que ofereixen.
Estem raonablement satisfets de la feina feta, i agraïm la col·laboració i participació de tots els veïns del poble en fer-ho realitat. S’ha fet molt en aquests anys, com molt es va fer en els anys anteriors. Des de 1991 , el poble ens ha donat la seva confiança i considerem haver dut a terme la major part dels compromisos contrets en aquests 24 anys. Ha valgut la pena l’esforç posat perquè el resultat és a la vista de tothom. Ben aviat encetarem una nova etapa, amb nous compromisos i nous objectius, com sempre, vosaltres tindreu la paraula. Vosaltres podeu jutjar el què s’ha fet i com s’ha fet. Us animem a fer el repàs del que s’ha fet per imaginar el que encara podem dur a terme.
Borredà, abril de 2015.









<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?