Sunday, April 19, 2015

 

BORREDÀ - L'ALCALDE SATISFET PER LA RESTRICCIÓ DE CAMIONS A LA C-26

L’ALCALDE DE BORREDÀ SATISFET DE LA RESPOSTA DEL DEPARTAMENT DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT EN RELACIÓ A LA RESTRICCIÓ DEL PAS DE CAMIONS PER LA C-26.
Aquesta setmana hem rebut escrit del Secretari d’Infraestructures i Mobilitat , en relació a la petició feta de restringir el pas de camions de gran tonatge per la C-26 en el tram Berga – Ripoll.
En diverses ocasions l’alcalde de Borredà havia fet arribar la preocupació per múltiples incidències en aquest tram, causades per camions que quedaven encallats en algun punt del traçat amb les conseqüents molèsties pel tancament de la carretera fins resoldre el problema.
A banda d’aquesta problemàtica, aquests camions suposen un autèntic perill pels conductors que utilitzen aquesta via, puix es poden trobar en qualsevol lloc i moment , i provocar un accident greu. Precisament per no haver d’esperar a tenir danys personals irreparables, l’alcalde de Borredà, juntament amb el de Les Llosses varen trametre una nova petició ,dirigida al Conseller, per tal d’exigir urgència en les mesures més adients.
Ara, el Secretari , Sr. Ramon Font ens comunica la decisió de procedir a senyalitzar de forma immediata la restricció de pas a camions de més de 12 metres de longitud, en el tram Berga – Ripoll.
Es una bona decisió, en el moment oportú , per així evitar nous incidents, i sobretot possibles accidents. Ens felicitem de la reacció del Departament i d’haver actuat d’acord amb les nostres peticions. La relació entre institucions és vital perquè tot funcioni com cal, i l’acord d’avui n’és una prova evident.
Confiem veure la nova senyalització en els propers dies i comprovar el resultat esperat.
Borredà, 15 d’abril de 2015.

L’Alcalde de Borredà, Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?