Wednesday, December 12, 2018

 

NOTA PREMSA - L'EDAR DE BORREDÀ , ENTRA EN LA RECTA FINAL.


EDAR DE BORREDÀ, A LA RECTA FINAL.
La Comissió de Seguiment de l’EDAR de Borredà, va fer visita a les instal·lacions, el dimecres passat per a comprovar l’estat de les obres, i conèixer les previsions definitives de cara a posar-la en marxa.
Tots els primers dimecres de mes, es reuneix la Comissió per a fer el seguiment de les obres i les incidències que hagin pogut aparèixer d’un mes a l’altre. En aquest cas, es tractava de realitzar la segona visita, “in situ”.
La Comissió va poder comprovar la pràctica finalització de les obres i instal·lacions, de manera que es troba en un 95 % de la seva execució, quedant per resoldre l’escomesa de la llum, ja demanada i prevista, per a primers del mes de gener.
Tant l’interior com l’exterior, mostren una imatge esplèndida, amb l’aplicació de totes les mesures projectades i acordades en la Comissió, de manera que es considera complirà tots els paràmetres establerts, respecte soroll, olors o altres factors.
La previsió és tenir-la totalment acabada a finals del mes de gener, per a procedir a fer les primeres proves, i si tot va com està previst, pot entrar en funcionament a finals del mes de febrer. Això permetrà complir amb la vella aspiració d’enviar aigües netes, cap a la Riera Margansol., i donar compliment a la legislació vigent.
També s’han dut a terme les obres d’accés al recinte i l’encerclat del perímetre, de manera que les instal·lacions, mostren la cara d’acabades, i es troben a punt per entrar en funcionament.
La Comissió ha fet la seva feina, i continuarà fins a final de mandat, per a constatar que l’entrada en funcionament compleix tots els requisits pactats, i no presenta cap modificació respecte del que s’ha anat acordant.
Recordo que la Comissió està formada pels 7 membres del Consistori ( govern i oposició ) i 3 membres de la plataforma ciutadana. S’ha reunit tots els primers dimecres, a les 10 del matí, des de la seva constitució, fa un any i mig, fins a data d’avui.
L’empresa constructora és OMS – SACEDE, que també s’encarregarà del manteniment, en els primers 15 anys, i l’administració actuant és l’ACA, la qual ha assumit tots els tràmits, gestions i supervisions, pertinents, a més del finançament total de l’equipament.
Borredà, 12 de desembre de 2018.
L’Alcalde, Joan Roma i Cunill






<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?