Sunday, July 10, 2016

 

CELEBRATS ELS 10 ANYS DE LA PENYA BLAUGRANA DE BORREDÀ



BON ANIVERSARI, BONA FESTA – PENYA BLAUGRANA BORREDÀ

El dissabte passat, dia 9 de juliol, la PBB va celebrar els seus primers 10 anys d’existència oficial. Dic “oficial “ perquè hi havia ja un bon nucli de socis i simpatitzants, però no estaven degudament organitzats. Doncs, bé, ara ja tenen 10 anys de vida i els en desitgem molts més.
La celebració va demostrar la bona sintonia i esplèndida organització dels actes als que ens tenen acostumats. A mig matí, el grup Trastukats de Berga va començar a animar la festa, a la Plaça Major, per esperar l’arribada de les Penyes convidades, així com la representació oficial del FCB.
A les 12, a la Plaça Major, davant l’ajuntament es va rebre la directiva del Club, Sra, Maria Teixidó, i a l’ex jugador Paco Nieto. I amb ells, al president de les Penyes a la Catalunya Central, Ramon Burniol, així com a l’Avi del Barça, el Joan de Guardiola de Berguedà, i amb tots ells, els representants de la desena de Penyes representades.
Tot seguit es feu l’acte de benvinguda a la Sala de Plens de la Casa Consistorial, on l’alcalde de Borredà, Joan Roma, va felicitar la PBB , al mateix temps que va agrair la presència d’una persona tant rellevant com la Sra. Teixidó, amb arrels al poble, per quan és la neta del Dr. Jufresa, de molt grat record al poble on havia vingut de molt jove, i on residia tots els estius. Es varen fer els parlaments de rigor i un primer intercanvi de regals, per a continuació anar a la Plaça Major i veure com els components de l’Esbart Infantil oferien 4 danses a tots els assistents.
Acabada aquesta primera part dels actes, el seguici, precedits del grup Trastukats, varen fer una passejada pel centre del nucli urbà, i a continuació en el Local Puigmal s’oferí un piscolabis a tots els presents. A les 2 dinar en el Restaurant Baix Pirineu, amb parlaments a l’inici del dinar, intercanvi de presents entre totes les Penyes i molt bon ambient fins el pastís d’aniversari i comiat d’una part dels presents.
I per acabar la jornada, un magnífic concert del músic i compositor Carles Cases, acompanyat del Miguel Angel Cordera al contrabaix i de Jordi Farrés a la guitarra. El trio ens va oferir un concert de record de les millors composicions de Lluís LLach, amb qui Carles Cases havia col·laborat durant 8 anys, amb prop de 700 concerts. Un autèntic luxe poder-les escoltar al Local Puigmal.
En resum, tal com va exposar el President de la Penya, Jaume Magrans, i va elogiar l’alcalde. La PBB a l’igual que el FCB , és més que un club, més que una Penya, per quan impulsen el futbol, però alhora organitzen i promouen campanyes de solidaritat, festes, activitats d’oci, lleure o d’altres pràctiques esportives. Es una entitat activa i ben arrelada al poble. Per molts anys, i Felicitats.
Borredà, 11 de juliol de 2016.

L’Alcalde – President, Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?