Tuesday, May 03, 2016

 

SEGON DESFIBRIL.LADOR A BORREDÀ





BORREDÀ DISPOSARÀ D’UN SEGON DESFIBRIL.LADOR. AQUEST, A L’ENTRADA AJUNTAMENT.
L’any 2011, l’ajuntament de Borredà va comprar un primer desfibril·lador per substituir el que havia cedit el Servei Català de la Salut, a l’ambulatori mèdic, i que tenia algunes deficiències en moments donats.
La compra d’aquell primer desfibril·lador va anar acompanyada d’un curs molt complert per a 8 persones del poble, de manera que el podessin fer servir en cas de necessitat. El desfibril·lador es troba a dintre de l’ambulatori i d’aquí l’interès en disposar-ne d’un altre situat a l’aire lliure, en un lloc cèntric i molt fàcil de trobar. El millor lloc és, l’entrada de l’ajuntament.
Una entrada sota cobert, aprofitant les voltes de la Casa Consistorial, i que permetrà tenir-lo protegit de la intempèrie.
Fa uns mesos , per acord dels dos grups municipals, es va organitzar un curset per ús de desfibril·lador, amb la participació de prop de 30 persones, la qual cosa facilita una resposta ràpida i adequada, en cas de necessitat.
L’adquisició del nou desfibril·lador serà possible gràcies a un ajut concedit per la Diputació de Barcelona, en el marc del Catàleg de serveis, aprovat la setmana passada, en el qual havíem presentat aquesta sol·licitud. Una vegada feta la tramitació, es procedirà a la compra i instal·lació a l’entrada de l’ajuntament. Preveiem per meitats de juny, entri en servei.
I una vegada instal·lat, cap a finals d’any, organitzaríem un nou curset de posada al dia i recordatori del seu funcionament per a totes les persones interessades del poble.
Borredà, 2 de maig de 2016.
L’Alcalde- President, Joan Roma i Cunill








<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?