Wednesday, December 09, 2015

 

BORREDÀ RECAPTA 3.180 EUROS PER LA MARATÓ DE TV3.

BORREDÀ RECAPTA 3.180,00 EUROS A LA MARATÓ DE TV 3.  L’ALCALDE FELICITA LA PBB PER LA BONA ORGANITZACIÓ I L’IMPORT RECAPTAT.
Un any més, la Penya Blaugrana de Borredà, ha organitzat un gran nombre d’actes i activitats durant el llarg pont de la Constitució , amb una  recaptació total de 3.180 euros. Aquest import és el que rebrà la Marató de TV3, en la seva campanya dedicada a la obesitat i la diabetis.
Cada any, el poble es bolca en tots els actes programats, i fa possible que un poble petit de poc més de 500 habitants pugui assolir una recaptació com la d’aquest any. Això només és possible gràcies a l’empenta i bona organització que imprimeix la PBB, d’acord amb altres entitats i voluntaris del poble.
La trajectòria dels actes de la Marató de TV3 va néixer amb la pròpia Marató i ha esdevingut ja tradició durant aquests dies de festes. Un gran nombre d’actes serveixen per recollir fons, però alhora per conscienciar sobre el destí dels diners, mitjançant xerrades, audiovisuals, exposicions, etc, segons l’any i les circumstàncies.
El resultat final és esplèndid , tant pels actes programats com pels diners recollits. Amb aquesta iniciativa, la Penya Blaugrana de Borredà, deixa clara la seva vocació en defensa de l’esport i al mateix temps l’aposta per les causes solidàries, com sempre son les de la Marató de TV3.
Felicito de tot cor a la PBB i l’encoratjo a seguir organitzant activitats lligades a l’esport, però també a causes solidàries. Per molts anys.
Borredà, 9 de desembre de 2015.
L’Alcalde- President, Joan Roma i  Cunill







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?