Tuesday, April 14, 2015

 

CREU DE SANT JORDI AL DR. MIQUEL VILARDELL I TARRÈS - FILL IL.LUSTRE DE BORREDÀ                            B A N    A J U N T A M E N T   B O R R E D À
En Joan Roma i Cunill, Alcalde – President de l’ajuntament de Borredà
                                          FAIG   SABER
Que en el dia d’avui, 14 d’abril de 2015, el govern de la Generalitat de Catalunya ha concedit la màxima distinció, la CREU DE SANT JORDI, al Dr. MIQUEL VILARDELL I TARRÉS, fill il·lustre de Borredà.
En nom propi, del Consistori que presideixo, i de tot el municipi, he fet arribar al Dr. Vilardell la més sincera felicitació per aquesta distinció que l’honora i reconeix la feina de tota una vida dedicada a la medicina en les seves més variades vessants: la pràctica quotidiana a l’Hospital de la Vall d’Hebrón, la educativa en tant que degà de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, la investigadora en algunes malalties poc conegudes i reconegudes, la divulgativa com conferenciant arreu del món, o en tant que articulista en revistes mèdiques especialitzades, o la de l’escriptor que plasma en llibres pensaments i vivències del seu ofici.
Son molts els càrrecs i els honors rebuts al llarg de la seva carrera professional, però avui és un dia HISTÒRIC PER ELL I PER BORREDÀ. Es el primer borredanès honorat amb la més alta distinció de la Generalitat de Catalunya.
Estem molt orgullosos d’aquesta distinció i la considerem ben merescuda. Amb tot sabem que la seva senzillesa i proximitat en res el farà canviar. El continuarem trobant voltant pel poble, acompanyat dels nets o la muller , fent la xerrada amb tothom i posant-se a la disposició pel que faci falta. Aquest és el Dr. Vilardell que coneixem, apreciem i ens agrada tenir ben a prop.
Avui, però, és un dia especial i bé mereix un tractament excepcional. Des d’ara el Dr. Vilardell ostentarà la màxima distinció del nostre país: LA CREU DE SANT JORDI. Avui ha entrat en l’exclusiu món dels distingits per aquest honor, i amb ell hi entra el nostre poble.
Felicitats per aquesta distinció i per molts anys puguem gaudir de la companyia, amistat i sabiduria del fill il·lustre de Borredà i Creu de Sant Jordi, Dr. Miquel Vilardell i Tarrès.
Borredà, 14 d’abril de 2015.
L’Alcalde – President

Joan Roma i Cunill<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?