Tuesday, April 07, 2015

 

BORREDÀ - TREBALLS PLA OCUPACIÓ 2015



BORREDÀ – TREBALLS PLA OCUPACIÓ 2015.
Aquest divendres dia 10 d’abril acaba el termini per presentar la documentació als interessats en ser contractats en el Pla d’Ocupació 2015. Tota la gestió de selecció va a càrrec de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà. El Pla permetrà la contractació de 9 persones a mitja jornada durant 3 mesos, en dos torns . El primer per a 6 persones del dia 1 de maig al 30 de juliol, i el segon per a 3 persones del dia 1 d’agost al 30 d’octubre.
Els treballs previstos seran similars als de l’any passat, consistents en reforçar el manteniment de serveis, infraestructures i equipaments municipals que ja fa la brigada d’obres però que necessiten ser reforçats de cara a l’estiu, com son la preparació de les piscines, neteja i adequació de parcs i jardins, carrers, etc.
Amb tot, hi ha alguns treballs extres que pretenem tinguin una consideració i dedicació especials, com el que un dels treballadors s’ocupi de la supervisió i neteja del tram de Borredà de la Riera de Merlès. Aquesta feina la organitzarem amb altres ajuntaments de la zona, coordinats per l’Agència del Berguedà.
Una altra feina especial consistirà en recórrer els 15 camins que tenim en el pla de caminades, per tal de comprovar la bona senyalització, la neteja, el traçat perquè ningú es perdi. Aquestes caminades estan penjades en la web municipal i també estan en el codi QR de les tovalles que hem repartit per tots els comerços, botigues i establiments turístics del poble.
Un tercer treball consistirà en adequar una dotzena de fonts properes al nucli urbà per tenir-les en bones condicions i siguin un motiu de caminada per la gent del poble i els visitants que hi vulguin anar.
Un quart treball consistirà en arreglar algun element malmès que trobem en alguna de les caminades com l’àrea de picnic a tocar del Pont de Sant Joan. O la caseta del Pare Coll situada en el camí dels Graus,...
També es senyalitzarà millor la Font de La LLosada, i el Gorg del Salt, a banda d’algun altre indret del poble. També posarem bancs en algun dels camins més freqüentats per la gent gran, per tal que puguin descansar en algun dels trams.
El grup de treball continuarà pintant alguns elements que no es varen poder acabar l’any passat, com les bandes de fusta de la pista poliesportiva, o les baranes del carrer Camí de Cal Gall, etc. I s’adequarà la zona verda de la urbanització del Camí de la Roca.
En resum, hi ha molta feina per fer, i a banda de la rutinària de cada dia, hi afegirem totes aquestes altres que permetran millorar l’atractiu que ja té el poble en matèria turística i medi ambiental.
Borredà, 7 d’abril de 2015.
L’alcalde, Joan Roma i Cunill

Nota: Si algun dels interessats en participar en el Pla d’Ocupació encara no ha fet la petició, té de temps fins a divendres dia 10. Pot consultar la convocatòria a la web de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, o a la web de l’ajuntament ( borreda.net) i si vol aclarir algun dubte pot trucar al 93 8248686 i demanar per la Gemma. Pel dia 15 estan previstes les entrevistes personals a tots els inscrits. 





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?