Wednesday, May 07, 2014

 

TV PER CABLE - ESPERAR NOVES ADJUDICACIONS DE CANALS

TV PER CABLE – ESPERAR LA NOVA ADJUDICACIÓ DE CANALS
Avui hem tingut reunió amb el tècnic del servei de Televisió per Cable per estudiar la repercussió de la clausura de 9 canals, que va tenir lloc ahir, dia 6, en compliment d’una sentència del Tribunal Suprem. La pèrdua d’aquests canals, significa que la TV per cable passa de donar 56 canals a 47.  Aquesta xifra continua sent molt alta i per tant tothom té una gran varietat per seguir, de totes maneres hem valorat la pèrdua d’algun dels canals que era molt popular en el poble i arreu del país. De totes maneres aquesta és una decisió amb la qual res tenim a fer.
Ara el govern central procedirà a fer una nova convocatòria de concessió de freqüències, per recuperar els canals perduts. No sabem quan de temps tardarà el procés, de manera  que de moment no podem donar més informació. Mentrestant estudiarem la possibilitat d’aconseguir algun nou canal, ni que sigui a nivell temporal. Si en trobem algun d’especialment important us ho farem saber.
També informem de que actualment s’estan fent uns treballs de millora de la cobertura de TV en el sector del Camí de la Coma i Coll del Bas que estava força deteriorat, demà o demà passat acabaran aquests treballs de substitució del cable per un de nou.
També informem de les intencions de l’Equip de Govern municipal de congelar per l’any que ve la quota de manteniment, en els 50 euros anuals. Mentrestant duri la fase més aguda de la crisis és intenció de no apujar cap de les taxes vigents, tal com ja s’ha fet aquest any.
Borredà, 7 de maig de 2014.

L’Alcalde, Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?