Monday, July 09, 2012

 

INICI OBRES CARRETERA DE MERLÈS



DIMECRES DIA 11 COMENCEN LES OBRES DE LA RIERA DE MERLÈS.

Aquest dimecres dia 11 començaran les obres de condicionament integral del segon tram del camí rural de la riera de Merlès que bàsicament compren el terme de Borredà. De fet va des de la casa de la Molina ( La Quar) fins el Cobert de Puigcercós ( Borredà).
Els primers treballs consisteixen en netejar marges i voreres de vegetació i tot seguit entraran les màquines per aixecar tot el ferm actual i procedir a la seva renovació, compactació i voreres noves.
També està previst posar les proteccions pertinents, així com millorar els desaigües i altres aspectes importants per la seguretat.
Aquesta era una de les obres més esperades per l’ajuntament i lògicament per tota la gent que viu i treballa en aquesta part del territori. El gran retard ha estat motivat per les restriccions pressupostàries dels darrers anys a la Generalitat, i a l’elevat cost de l’obra, que ha estat adjudicada a l’empresa Pasquina de Berga.
El finançament va a càrrec de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal que és l’organisme encarregat de dur a terme tota la gestió de l’obra.
Si el temps acompanya, en un termini màxim de 3 mesos l’obra estarà totalment acabada i en perfectes condicions de circulació.
Avui hem avisat als propietaris de les finques colindants, a la carretera, perquè retirin els vailets de prop del camí per així poder iniciar el dimecres al matí, la feina de neteja de cunetes i marges.






<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?