Friday, February 15, 2008

 
MÉS QUE UNES ELECCIONS – UN MODEL DE SOCIETAT.
Des de fa uns mesos, i especialment en les darreres setmanes, hem estat immersos en una llarga precampanya que culminarà el dia de les eleccions generals, el 9 de març.
Aquestes son unes eleccions molt especials, perquè ens hi juguem quelcom més que la continuació del Govern Socialista, o el retorn d’un govern del PP. Ens hi juguem el model de societat pels propers anys. Mai com ara s’havia visualitzat tant bé com és un partit d’esquerres i com, un de dretes.
El retorn del PP significaria, persones amb ànim de revenja, gens escrupolosos en els temes més delicats, i capaços d’acabar amb les conquestes obtingudes a nivell de llibertats. Propostes com acabar amb el sistema d’immersió lingüística a les escoles, rebaixar ajuts a la vivenda, o entorpir i anul·lar multitud de millores previstes en el nou Estatut de Catalunya, son només unes mostres del retrocés que produiria el seu retorn.
Per fer front a aquesta eventualitat, només hi ha un partit capaç de continuar el progrés , la ampliació del sistema de llibertats i millorar el model de societat: el PARTIT SOCIALISTA. En aquests 4 anys de govern socialista hem pogut veure canvis notables en el panorama general , i en el particular de Catalunya. La llista és llarga en matèria de lleis progressistes: Llei de dependència, destinada a les persones més necessitades. Millores econòmiques i socials pels pensionistes. Ajuts als joves per poder-se independitzar i poder disposar d’una vivenda digna. Substancial millora dels sal.laris mínims. Ampliació de les dotacions per a beques. Llei de la memòria històrica. Concessió a Catalunya de les majors inversions en infraestructures dels darrers anys. I un llarg nombre d’altres accions que han marcat un fort avenç en els temes més sensibles de la societat: sanitat, educació, seguretat i pensions.
El dia 9 de març , és el gran dia de la democràcia. En un sol dia, es decideix si es fa confiança en un nou període de 4 anys, per continuar avançant, o retorna el passat més obscur i crispat. Hem vist qui sap guanyar i qui no sap perdre. Una nova victòria socialista suposaria garantir la continuïtat d’un model de societat oberta i respectuosa amb tothom, i facilitaria la jubilació d’una manera de fer i actuar del PP que la majoria rebutgem.
De tots nosaltres depèn cap on volem portar el nostre país i la nostra societat. Fem una aposta per les llibertats i el progrés. Voteu PARTIT SOCIALISTA.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?