Friday, February 15, 2008

 
ACTES ELECTORALS – CAMPANYA GENERALS – 9 DE MARÇ

Benvolguts companys,es, amics i amigues,

Hem entrat ja en plena campanya electoral i podeu veure cada dia fins a quin punt la batalla és dura , i quins adversaris tenim.
Molt ens hi juguem en aquestes eleccions, a nivell català i a nivell espanyol. La mobilització i la alta participació han de ser els nostres principals objectius per obtenir una nova victòria, més amplia que la anterior.
I la comarca del Berguedà no pot quedar enrere en aquesta mobilització i participació. Per això us detallem els actes programats a dia d’avui, i als quals us animem a venir.

BERGA- ACTE CENTRAL – dilluns dia 3 de març a les 20 hores al Centre Cívic , situat al carrer Mestre Pedret. Intervindran Joan Canongia i Miquel Iceta.Presentarà Judit Carreras.

GIRONELLA – ACTE ELECTORAL – divendres 7 de març a les 20 hores, al Local Casa de Cultura. Intervindran Joan Canongia i Isabel López. Presentarrà Joan Torra.

PUIG-REIG – ACTE ELECTORAL – divendres 29 de febrer a les 20 hores, al local Dr. Llaverias. Intervindran Joan Canongia i Meritxell Batet ( diputada al Congrés).Presentarà Laura Parramona.

A més d’aquests actes electorals se’n faran d’altres a altres pobles de la comarca, sigui en forma de visites, o en reunions més reduïdes amb els nostres alcaldes , regidors, militants i simpatitzants.

I DOS GRANS ACTES CENTRALS AMB AUTOCARS PER A TOTS ELS VULGUIN ANAR-HI.

ACTE CENTRAL – CATALUNYA CENTRAL- Dijous dia 28 a les 19.30 a El Pont de Vilomara, en record del company Evaristo de la Torre. Intervindran Joan Canongia i Carme Chacón.
Organitzarem un autocar que sortirà a les 17.30 de davant els antics Sindicats (Plaça Viladomat) on abans teníem el local de la UGT i del PSC. Cal apuntar-se als telèfons 938720570 ( PSC Federació) o al 938214291 (PSC Berguedà).

ACTE CENTRAL FINAL CAMPANYA – CATALUNYA. El dijous dia 6 de març a les 19 hores a Badalona, amb José Montilla, Carme Chacón i J.L. Rodríguez Zapatero. Sortida de l’autocar a les 16.30 del mateix lloc que hem dit abans. Plaça Viladomat. Trucar als telèfons abans indicats per espuntar-se.
A la espera de veure’ns en aquests actes, aprofito per a saludar-vos molt cordialment.


Judit Carreras, Primera Secretària Agrupació del Berguedà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?